-
1
Chromium content of selected Greek foods
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
2
-
3
Natural radionuclides in thermal mineral springs in Edipsos Greece
Veröffentlicht in Radiation protection dosimetry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Selenium in human milk and dietary selenium intake by Greeks
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
8
-
9
The nutritional selenium status of healthy greeks
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
10
Selenium losses on cooking Greek foods
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
11
Selenium status of cancer patients in Greece
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
12
The regional distribution of selenium in Greek cereals
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
13
-
14
Selenium in foods produced and consumed in Greece
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
-
16
The fermentation of trahanas: a milk-wheat flour combination
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
17
Hair analysis as an indicator of exposure to uranium
Veröffentlicht in Radiation protection dosimetry
VolltextArtikel -
18