-
1
Understanding the Molecular Mechanism of Anthocyanin Binding to Pectin
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Study of human salivary proline-rich proteins interaction with food tannins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Impact of a pectic polysaccharide on oenin copigmentation mechanism
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
Effect of flavonols on wine astringency and their interaction with human saliva
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Redox‐Mediated Amination of Pyrogallol‐Based Polyphenols
Veröffentlicht in Chemistry : a European journal
VolltextArtikel -
20
Receptor-based virtual screening protocol for drug discovery
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel