-
1
-
2
-
3
-
4
Updating USDA's Key Foods List for what we Eat in America, NHANES 2011–12
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
5
A Partnership for Public Health: Branded Food Products Database
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
6
-
7
Evaluation of U.S. Total Diet Study Data on Selenium
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Sodium Trends in Selected U.S. Total Diet Study Foods, 2003-2011
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Recipe calculation of six Iranian Egg-based Dishes (KuKu)
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
14
Prevalence of Structure Function Claims: 2006-2007 Food Label and Package Survey
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
15
-
16
Key Players of the Australian Food Composition Program
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
17
Origins and Evolution of the National Nutrient Databank Conference
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
18
-
19
Overview of the 38th National Nutrient Databank Conference
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
20