-
1
Effect of soy milk powder addition on staling of soy bread
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Frozen yogurt with added inulin and isomalt
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
-
4
Functionality of Soymilk Powder and Its Components in Fresh Soy Bread
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Kinetics of non-enzymatic colour development in glucose syrups during storage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
The effects of juice processing on black mulberry antioxidants
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Changes in polyphenol content during production of grape juice concentrate
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Additives affect deoxynivalenol (vomitoxin) flour during breadbaking
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
A New Use of Fogarty Catheter: Chest Tube Clearance
Veröffentlicht in Heart, lung & circulation
VolltextArtikel -
20
Double-Layer Pericardial Patch for Atrial Septal Defect Closure
Veröffentlicht in Heart, lung & circulation
VolltextArtikel