-
1
-
2
Critical factors in microwave expansion of starchy snacks
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
A classification system for microwave heating of food
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
4
Variable Frequency Microwave Heating of Food
Veröffentlicht in The Journal of microwave power and electromagnetic energy
VolltextArtikel -
5
-
6
Microwave phase control heating
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Broadband dielectric characterization systems for food materials
Veröffentlicht in arXiv.org
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Transitions in pathways of human development and carbon emissions
Veröffentlicht in Environmental research letters
VolltextArtikel -
15
Multi-resonant tessellated anchor-based metasurfaces
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
16
-
17
Hypothermia Therapy after Traumatic Brain Injury in Children
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20