-
1
Resistance responses of microorganisms in food environments
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
2
Stabilizing Oils from Smoked Pink Salmon (Oncorhynchus gorbuscha)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Antimicrobial Properties of Raisins in Beef Jerky Preservation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
Protein Antimicrobial Barriers to Bacterial Adhesion
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Influences on the antimicrobial activity of surface-adsorbed nisin
Veröffentlicht in Journal of Industrial Microbiology
VolltextArtikel -
12
Lantibiotics as surface active agents for biomedical applications
Veröffentlicht in Colloids and Surfaces B: Biointerfaces
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
In situ colloidal MnO2 deposition and ozonation of 2,4-dinitrotoluene
Veröffentlicht in Environmental engineering science
VolltextArtikel