-
1
-
2
Testing manufacturing strategy formulation processes
Veröffentlicht in International journal of production economics
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Selection and use of postharvest technologies as a component of the food chain
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
Water absorption and swelling in dry bean seeds
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
VolltextArtikel -
8
Kinetics of radiation softening of carrot
Veröffentlicht in Radiation physics and chemistry (Oxford, England : 1993)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Calibration of rheological techniques used for foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
Blanch temperature/time effects on rheological properties of applesauce
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
effect of level of skin on the quality of chicken frankfurters
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
14
-
15
Kinetic of softening of carrot by gamma radiation
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
16
-
17
Measuring hardness distribution of cooked rice by single-grain puncture
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20