-
1
Automated alignment of one-dimensional chromatographic fingerprints
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Three-way principal component analysis applied to food analysis: an example
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
5
-
6
Feature selection for hierarchical clustering
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
7
Feature selection in sequential projection pursuit
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
The Neural-Gas network for classifying analytical data
Veröffentlicht in Chemometrics and intelligent laboratory systems
VolltextArtikel -
11
-
12
Sensory and Chemical Changes in Tomato Sauces during Storage
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
Sensory and Chemical Changes in Tomato Sauces during Storage
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20