-
1
Composition and storage of pear cultivars from Nagykanizsa
Veröffentlicht in International journal of horticultural science
VolltextArtikel -
2
Comparison of apples from organic and integrated farming
Veröffentlicht in International journal of horticultural science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Supercritical carbon dioxide extraction of onion oleoresin
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
7
-
8
Comparison of sensory results by panel group and consumers
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
9
Volatile flavour substances of different apricot cultivars
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
10
Sensory evaluation of selected fruit juices and nectars by a panel group and by consumers
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
11
Volatile flavour substances of apricot and their changes during ripening
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20