-
1
-
2
Synthetic flavors: efficiency and safety factors for sweaty and fishy odorants
Veröffentlicht in Chemical senses and flavor
VolltextArtikel -
3
The importance of bulk in the nutrition of the guinea pig
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
4
Legume powders: preparation and some nutritional and physico chemical properties
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Caloric requirements of rat intestinal microorganisms
Veröffentlicht in Life sciences (1973)
VolltextArtikel -
6
The Importance of Bulk in the Nutrition of the Guinea Pig1
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
7
Optimizing nutrient availability of legume food products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Some Effects of Feeding Iodinated Casein to Dairy Cows1,2
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Physiologic effects of three microbial polysaccharides on rats
Veröffentlicht in Toxicology and applied pharmacology
VolltextArtikel -
16
Split peeled beans: preparation and some properties
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
Effect of Dietary Gallic Acid and Pyrogallol on Choline Requirement of Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Tricin from Alfalfa—Isolation and Physiological Activity
Veröffentlicht in Journal of pharmaceutical sciences
VolltextArtikel