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Partial Drying of Cut Pears to Improve Freeze/Thaw Texture
Veröffentlicht in Journal of food science
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Nonenzymatic Browning in Dried Apples During Storage
Veröffentlicht in Journal of food science
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Retardation of surface lignification on fresh peeled carrots
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
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Composition of commercial U.S. and Turkish dried apricots
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
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Near Infrared Analysis Potential for Grading Raisin Quality and Moisture
Veröffentlicht in Journal of food science
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Storage stability of minimally processed fruit
Veröffentlicht in Journal of food processing and preservation
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Effect of osmotic agents and concentration on fruit quality
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Partial drying of cut pears to improved freeze/thaw texture
Veröffentlicht in Journal of food science
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Effect of processing and storage on provitamin A and vitami n C in apricots
Veröffentlicht in Journal of food science
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Texture and crystallization control in raisins
Veröffentlicht in Journal of food science
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Factors affecting the storage stability of shredded lettuce
Veröffentlicht in Journal of food science
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Direct gas sulfuring of fruits for drying to reduce air pollution
Veröffentlicht in Journal of food safety
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Sorbic acid loss from high moisture prunes
Veröffentlicht in Journal of food science
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