-
1
-
2
Heat Inactivation of Enterotoxin A from Staphylococcus aureus in Veronal Buffer
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Effects of tylosin and nisin on canned food spoilage bacteria
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
8
Effect of certain environmental conditions on heat-resistance of micrococci
Veröffentlicht in Food research
VolltextArtikel -
9
Self-aligning apparatus for gel diffusion tubes
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
10
-
11
Heat Inactivation of Staphylococcal Enterotoxin A
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
EFFECT OF CERTAIN ENVIRONMENTAL CONDITIONS ON HEAT RESISTANCE OF MICROCOCCI
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Heat Inactivation of Enterotoxin A from Staphylococcus aureus in Veronal Buffer
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel