-
1
-
2
Switching from Sugar- to Artificially-Sweetened Beverages: A 12-Week Trial
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
3
Unpredictability of access to a high fat/high sugar food can increase rats' intake
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
4
Taste aversion learning during successive negative contrast
Veröffentlicht in Learning & behavior
VolltextArtikel -
5
-
6
Caffeine-based flavor preference conditioning in the rat
Veröffentlicht in Learning & behavior
VolltextArtikel -
7
-
8
Time-of-day affects the amount rats run during daily sessions in activity wheels
Veröffentlicht in Learning & behavior
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
The knowing nose: the role of knowledge in wine expertise
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Placebo caffeine reduces withdrawal in abstinent coffee drinkers
Veröffentlicht in Journal of psychopharmacology (Oxford)
VolltextArtikel -
19
Odour-modulation of taste ratings by chefs
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
20