-
1
-
2
Physicochemical properties of sweet potato starch
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Seasonal effects on the physico-chemical properties of starch from four cultivars of cassava
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
6
Effect of Sugars on Retrogradation of Waxy Maize Starch‐Sugar Extrudates
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
Starch Conversion During Extrusion as Affected by Added Gelatin
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
A model for the oven rise of dough during baking
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
-
11
The glass transition of amylopectin measured by DSC, DMTA and NMR
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
A study of the glass transition of amylopectin—sugar mixtures
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
VolltextArtikel -
15
FTIR Study of Hydration Phenomena in Protein–Sugar Systems
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
16
Properties of Frozen Wheat Doughs at Subzero Temperatures
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
The effect of fructose and water on the glass transition of amylopectin
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel