-
1
-
2
Effects of relative humidity on dry-aged beef quality
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
Impact of myoglobin oxygenation level on color stability of frozen beef steaks
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
4
Oxidative stress and postmortem meat quality in crossbred lambs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
5
Oxidative stress and postmortem meat quality in crossbred lambs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
6
Geometric requirements for photonic lanterns in space division multiplexing
Veröffentlicht in Optics express
VolltextArtikel -
7
Objective comparison of methods to decode anomalous diffusion
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
218 Impact of diet and quality grade on tenderness of beef steaks
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
11
Impact of diet and quality grade on tenderness of beef steaks
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
97 Impact of diet on shelf life of beef steaks
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
15
-
16
Impact of diet on shelf life of beef steaks
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20