-
1
Shape of bruise spots in impacted potatoes
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
2
Role of water content in food and product texture
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
3
Moisture induced changes of volume and density of some cereal seeds
Veröffentlicht in Plant, soil and environment
VolltextArtikel -
4
Susceptibility of pear varieties to bruising
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
80 years of Professor Radoš Řezníček
Veröffentlicht in Research in Agricultural Engineering (Praha)
VolltextArtikel -
8
-
9
DMA thermal analysis of yacon tuberous roots
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
10
Dielectric properties of deformed early potatoes
Veröffentlicht in Research in Agricultural Engineering (Praha)
VolltextArtikel -
11
-
12
MECHANICS OF POPPY SEEDS
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
13
Impact induced mechanical damage of Agria potato tubers
Veröffentlicht in Research in Agricultural Engineering (Praha)
VolltextArtikel -
14
Peptidolytic enzymes in different larval stadium of housefly Musca domestica
Veröffentlicht in Veterinární medicína
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Potato tuber permittivity during deformation in compression
Veröffentlicht in Research in Agricultural Engineering (Praha)
VolltextArtikel -
18
3-D ICEPIC simulations of the relativistic klystron oscillator
Veröffentlicht in IEEE transactions on plasma science
VolltextArtikel -
19
Sloughing in potatoes induced by tuber density and affected by variety
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
20
Stress relaxation phenomena in vegetable tissue. Part I Experimental results
Veröffentlicht in Journal of materials science
VolltextArtikel