-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Research on agro-food sustainability transitions: where are food security and nutrition?
Veröffentlicht in Food security
VolltextArtikel -
7
State and contours of research on roselle (Hibiscus sabdariffa L.) in Africa
Veröffentlicht in Open agriculture
VolltextArtikel -
8
-
9
Impact of COVID-19 on Food Behavior and Consumption in Qatar
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
10
-
11
Sustainable Agri-Food Systems: Environment, Economy, Society, and Policy
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
12
-
13
Innovation-Sustainability Nexus in Agriculture Transition: Case of Agroecology
Veröffentlicht in Open agriculture
VolltextArtikel -
14
Food and nutrition security and sustainability transitions in food systems
Veröffentlicht in Food and energy security
VolltextArtikel -
15
-
16
Climate change and agriculture in Burkina Faso
Veröffentlicht in Journal of Aridland Agriculture
VolltextArtikel -
17
Effects of COVID-19 pandemic on household food waste behaviour in Iran
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Exploring the nexus between pandemics and natural capital: COVID-19 and other zoonoses
Veröffentlicht in New Medit
VolltextArtikel