-
1
Fermentation of raw poultry byproducts for animal nutrition
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
transmission of campylobacter in piggeries: an epidemiological study
Veröffentlicht in Journal of applied microbiology
VolltextArtikel -
5
The feeding of raw, fermented poultry byproducts: using mink as a model
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
6
Control of VTEC in Dutch livestock and meat production
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Slaughter by-products: problems, preliminary research and possible solutions
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
10
Pathogenic micro-organisms in slaughterhouse sludge—a survey
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
11
-
12
Utilization of fermented flocculated poultry sludge as a feed constituent for pigs
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
13
Prevalence of Campylobacter in pigs during fattening; an epidemiological study
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Histometric and chemical methods for determining collagen in meats
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20