-
1
-
2
High-performance capillary electrophoresis of cereal proteins
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
3
-
4
Soft wheat quality as related to protein composition
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Association of zein classes with maize kernel hardness
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Rheological Properties of Vital Wheat Gluten Suspensions
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Zein composition in hard and soft endosperm of maize
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
19
Differences among gliadins from spring and winter wheat cultivars
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
20
Expression of A/B zeins in single and double maize endosperm mutants
Veröffentlicht in Theoretical and applied genetics
VolltextArtikel