-
1
-
2
-
3
-
4
Dietary creatine monohydrate affects quality attributes of Duroc but not Landrace pork
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
Dietary creatine monohydrate has no effect on pork quality of Danish crossbred pigs
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
7
Influence of type of dairy matrix micro- and macrostructure on in vitro lipid digestion
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
8
-
9
NMR and the water-holding issue of pork
Veröffentlicht in Journal of animal breeding and genetics (1986)
VolltextArtikel -
10
WHO draft guidelines on dietary saturated and trans fatty acids: time for a new approach?
Veröffentlicht in BMJ (Online)
VolltextArtikel -
11
-
12
Relationship between RN − genotype and drip loss in meat from Danish pigs
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
13
Origin of multiexponential T(2) relaxation in muscle myowater
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Field gradient CPMG applied on postmortem muscles
Veröffentlicht in Magnetic resonance imaging
VolltextArtikel -
17
-
18
WHO draft guidelines on dietary saturated and trans fatty acids: time for a new approach?
Veröffentlicht in BMJ (Online)
VolltextArtikel -
19
-
20