-
1
Solid phase microextraction for cheese volatile compound analysis
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Volatile constituents of the essential oil of kumquat [Fortunella margarita]
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
The volatile constituents of Schinus molle L
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Interaction of iron(II) with lactose
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
Interaction of Sunset Yellow with copper(II) ion
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Interactions of Low Molecular Weight Adsorbates on Lactose
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
20
Heats of adsorption of small molecules on lactose
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel