-
1
-
2
Biotechnological production of flavours and fragrances
Veröffentlicht in Applied microbiology and biotechnology
VolltextArtikel -
3
Factors Limiting the Enzymatic Hydrolysis of Wheat Gluten
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
4
Cleavage of β, β-carotene to flavor compounds by fungi
Veröffentlicht in Applied microbiology and biotechnology
VolltextArtikel -
5
-
6
Biokatalytische Entstehung von Sesquiterpenoiden
Veröffentlicht in Lebensmittelchemie
VolltextArtikel -
7
Biotechnological Production of Fungal Colorants
Veröffentlicht in Lebensmittelchemie
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Biotechnologische Produktion von Farbstoffen aus Basidiomyceten
Veröffentlicht in Lebensmittelchemie
VolltextArtikel -
11
Foaming of proteins: New prospects for enzyme purification processes
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
12
Isolation and analysis of vitamin B12 from plant samples
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
Structural and functional dichotomy of human midcingulate cortex
Veröffentlicht in The European journal of neuroscience
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20