-
1
-
2
Sensory Texture and Mastication Physics of Multi-Phase Meat Products
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
3
-
4
Influence of Finely Chopped Meat Addition on Quality Parameters of Minced Meat
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
5
Effect of Frozen to Fresh Meat Ratio in Minced Pork on Its Quality
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
A review on the relation between grinding process and quality of ground meat
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Tight junction defects in patients with atopic dermatitis
Veröffentlicht in Journal of allergy and clinical immunology
VolltextArtikel -
16
-
17
Phase 1b trial of an ibrutinib-based combination therapy in recurrent/refractory CNS lymphoma
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel -
18
2022 ESC/ERS Guidelines for the diagnosis and treatment of pulmonary hypertension
Veröffentlicht in European heart journal
VolltextArtikel -
19
Tracking tumour evolution in glioma through liquid biopsies of cerebrospinal fluid
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
20