-
1
The impact of Torulaspora delbrueckii yeast in winemaking
Veröffentlicht in Applied microbiology and biotechnology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
A review of determinant factors of environmental proactivity
Veröffentlicht in Business strategy and the environment
VolltextArtikel -
7
The impacts of Schizosaccharomyces on winemaking
Veröffentlicht in Applied microbiology and biotechnology
VolltextArtikel -
8
Environmental proactivity and business performance: an empirical analysis
Veröffentlicht in Omega (Oxford)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Science and technology for water purification in the coming decades
Veröffentlicht in Nature
VolltextArtikel -
14
The global value chain and internalization theory
Veröffentlicht in Journal of international business studies
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
The Influence of Non-Saccharomyces Species on Wine Fermentation Quality Parameters
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20