-
1
-
2
-
3
-
4
NMR and the mobility of water in polysaccharide gels
Veröffentlicht in International journal of biological macromolecules
VolltextArtikel -
5
Mini Review: On the Elasticity of Wheat Gluten
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
6
-
7
A new interpretation of proton NMR relaxation time measurements of water in food
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
Factors affecting sorghum protein digestibility
Veröffentlicht in Journal of Cereal Science
VolltextArtikel -
9
Effects of Popping on the Endosperm Cell Walls of Sorghum and Maize
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
10
Plasticization of Zein: A Thermomechanical, FTIR, and Dielectric Study
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
11
-
12
Radial NMR microimaging studies of the rehydration of extruded pasta
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20