-
1
Evolution, mechanism and limits of dietary restriction induced health benefits & longevity
Veröffentlicht in Redox biology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Relationship of temperament, growth, carcass characteristics and tenderness in beef steers
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Impact of price and thickness on consumer selection of ribeye, sirloin, and top loin steaks
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
-
9
Consumer selection of constant-weight ribeye, top loin, and sirloin steaks
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
10
-
11
mARble – Augmented Reality in Medical Education
Veröffentlicht in Biomedizinische Technik
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Effects of Low-Atmosphere Stunning and Deboning Time on Broiler Breast Meat Quality
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel