-
1
Relationship of temperament, growth, carcass characteristics and tenderness in beef steers
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
Effects of Low-Atmosphere Stunning and Deboning Time on Broiler Breast Meat Quality
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Consumer selection of constant-weight ribeye, top loin, and sirloin steaks
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
Impact of price and thickness on consumer selection of ribeye, sirloin, and top loin steaks
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
The shelf-to-basin iron shuttle in the Black Sea revisited
Veröffentlicht in Chemical geology
VolltextArtikel -
17
Functional changes induced by extrusion during cocoa alkalization
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20