-
1
-
2
Wheat-gluten uses and industry needs
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
3
Protein–lipid interactions in gluten elucidated using acetic acid fractionation
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Skeletal health in adult patients with classic galactosemia
Veröffentlicht in Osteoporosis international
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Effect of source and proportion of waxy starches on pasta cooking quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Rapid DNA-based identification of wheat and barley varieties
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
13
-
14
Rapid Methods to Predict Soft-Wheat Dough Quality for Specific Food Products
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
15
Protein and starch properties of some tetraploid wheats
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Optimization of Rapid‐Visco Analyser Test Conditions for Predicting Asian Noodle Quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20