-
1
Wheat-gluten uses and industry needs
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Rapid DNA-based identification of wheat and barley varieties
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Effect of source and proportion of waxy starches on pasta cooking quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
Protein and starch properties of some tetraploid wheats
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
Rapid Methods to Predict Soft-Wheat Dough Quality for Specific Food Products
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Wheat varietal identification by rapid ion-exchange chromatography of gliadins
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
15
Small-Scale Reconstitution of Durum Semolina Components
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
Relationships between protein composition and functional properties of wheat flours
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Chemical modification of lysine residues in wheat gluten with potassium cyanate
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
19
-
20