-
1
Fibrillar Structure in Aqueous Methylcellulose Solutions and Gels
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
2
-
3
Flavor and stability of "Horchata de Chufas"
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
Stability of non-pasteurized, refrigerated muscadine grape juice
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
Risk and trade regimes: another exploration
Veröffentlicht in International organization
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Food Safety Issues in International Trade
Veröffentlicht in EDIS (Gainesville, Fla.)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
The Politics of Interpretation: Rationality, Culture, and Transition
Veröffentlicht in Politics & society
VolltextArtikel -
17
Quantitative localization microscopy: effects of photophysics and labeling stoichiometry
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
BeTe/Si heterostructures for MIS and quantum device applications
Veröffentlicht in Nanotechnology
VolltextArtikel -
19
-
20