-
1
Wide variation in surgical outcomes for acromegaly in the UK
Veröffentlicht in Clinical endocrinology (Oxford)
VolltextArtikel -
2
-
3
Flavor and Oxidative Stability of Peanut-Sesame-Soy Blends
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
The effects of overloads in fatigue crack growth
Veröffentlicht in International journal of fatigue
VolltextArtikel -
5
-
6
Heat stress lipids and schizophrenia
Veröffentlicht in Prostaglandins, leukotrienes and essential fatty acids
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Breadfruit Chips: Preparation, Stability and Acceptability
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Flavor and stability of "Horchata de Chufas"
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Direct detection and measurement of wall shear stress using a filamentous bio-nanoparticle
Veröffentlicht in Nano research
VolltextArtikel -
14
Stability of non-pasteurized, refrigerated muscadine grape juice
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Cell cycle characteristics and schizophrenia
Veröffentlicht in Biological psychiatry (1969)
VolltextArtikel -
16
ASCORBIC ACID AS AN ANTIOXIDANT IN FISH FLESH AND ITS DEGRADATION
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
SAFETY OF HOME CANNING PROCEDURES FOR LOW-ACID FOODS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
INFLUENCE OF INGREDIENTS UPON EDIBLE PROTEIN-LIPID FILM CHARACTERISTICS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
-
20
Influence of fruit maturity on the hypoglycin A level in ackee (Blighia sapida)
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel