-
1
Celiac disease: understanding the gluten-free diet
Veröffentlicht in European journal of nutrition
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Heavy Metal and Rice in Gluten-Free Diets: Are They a Risk?
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
8
The 5 Ws of a gluten challenge for gluten-related disorders
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
9
Pandemic Effects and Gluten-Free Diet: An Adherence and Mental Health Problem
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
A Retrospective Study on Dietary FODMAP Intake in Celiac Patients Following a Gluten-Free Diet
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
13
Living with Gluten and Other Food Intolerances: Self-Reported Diagnoses and Management
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
14
-
15
Diet, Plasma, Erythrocytes, and Spermatozoa Fatty Acid Composition Changes in Young Vegan Men
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Changes in Age at Diagnosis and Nutritional Course of Celiac Disease in the Last Two Decades
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
19
-
20
MicroRNAs: an epigenetic tool to study celiac disease
Veröffentlicht in Revista española de enfermedades digestivas
VolltextArtikel