-
1
Musculoskeletal Embolotherapy
Veröffentlicht in Cardiovascular and interventional radiology
VolltextArtikel -
2
-
3
Relationship between beef consumer tenderness perception and Warner–Bratzler shear force
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
The use of principal component analysis (PCA) to characterize beef
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
-
9
Effect of castration on meat quality in Piemontese cattle
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
The generic nature of the Smart-Cut® process for thin film transfer
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
13
-
14
Basic mechanisms involved in the Smart-Cut ® process
Veröffentlicht in Microelectronic engineering
VolltextArtikel -
15
-
16
Intramuscular fatty acid composition in beef from Aosta cattle breeds
Veröffentlicht in Italian journal of animal science
VolltextArtikel -
17
Cobalt lattice diffusion in bulk cobalt disilicide
Veröffentlicht in Applied surface science
VolltextArtikel -
18
High volume RF/microwave SOI-CMOS integrated circuits
Veröffentlicht in Analog integrated circuits and signal processing
VolltextArtikel -
19
-
20