-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
The Sensory Space of Wines: From Concept to Evaluation and Description. A Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
Recent advancements in understanding the terroir effect on aromas in grapes and wines
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Color Characterization of Bordeaux Red Wines Produced without Added Sulfites
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
Preparation of functionalized Kraft lignin beads
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
13
Aromatic maturity is a cornerstone of terroir expression in red wine
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Sensory characterisation of Bordeaux red wines produced without added sulfites
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
19
The complexity of wine: clarifying the role of microorganisms
Veröffentlicht in Applied microbiology and biotechnology
VolltextArtikel -
20