-
1
-
2
Electrostatic Self-Assembly of PEG Copolymers onto Porous Silica Nanoparticles
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
The Sensory Space of Wines: From Concept to Evaluation and Description. A Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Recent advancements in understanding the terroir effect on aromas in grapes and wines
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Color Characterization of Bordeaux Red Wines Produced without Added Sulfites
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
18
Preparation of functionalized Kraft lignin beads
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
19
Aromatic maturity is a cornerstone of terroir expression in red wine
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
20
Silica Particles: A Novel Drug-Delivery System
Veröffentlicht in Advanced materials (Weinheim)
VolltextArtikel