-
1
-
2
Physical properties of yoghurt powder produced by spray drying
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Rheological behavior of reconstituted yoghurt powder—An optimization study
Veröffentlicht in Powder technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Drying of Biotechnological Materials: Spray-Freeze Drying
Veröffentlicht in Mühendislik bilimleri dergisi
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
14
Püskürtmeli-dondurarak kurutma işleminin maltodekstrinin fiziksel özellikleri üzerine etkisi
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Microbial transglutaminase production using industrial food wastes
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel