-
1
Antibiotic Residues in Cultured Fish: Implications for Food Safety and Regulatory Concerns
Veröffentlicht in Fishes
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Levels of macroelements and toxic elements in herbal teas
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Sunflower Honey-Evaluation of Quality and Stability during Storage
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Nutritional quality of donkey milk during the lactation
Veröffentlicht in Biotechnology in animal husbandry
VolltextArtikel -
18
IN VITRO STUDY OF THE EFFICACY OF MYCOTOXINS DEGRADATION BY FEED ENZYMES
Veröffentlicht in Archives of Veterinary Medicine
VolltextArtikel -
19
-
20
CURRENTLY UNKNOWN ASPECTS OF POULTRY NECROTIC ENTERITIS PATHOGENESIS
Veröffentlicht in Archives of Veterinary Medicine
VolltextArtikel