-
1
Mechanistic Understanding of the Effects of Pectin on In Vivo Starch Digestion: A Review
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
2
Effects of pectin on molecular structural changes in starch during digestion
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
3
Competition between Granule Bound Starch Synthase and Starch Branching Enzyme in Starch Biosynthesis
Veröffentlicht in Rice
VolltextArtikel -
4
Effects of the Molecular Structure of Starch in Foods on Human Health
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
Effects of Nonstarch Genetic Modifications on Starch Structure and Properties
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
The role of storage protein fractions in slowing starch digestion in chickpea seed
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Relations between digestibility and structures of pumpkin starches and pectins
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Effects of the Molecular Structure of Starch in Foods on Human Health
Veröffentlicht in FOODS
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Controlled methyl-esterification of pectin catalyzed by cation exchange resin
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20