-
1
Healthy Eating Patterns and Risk of Total and Cause-Specific Mortality
Veröffentlicht in JAMA internal medicine
VolltextArtikel -
2
Association Between Healthy Eating Patterns and Risk of Cardiovascular Disease
Veröffentlicht in JAMA internal medicine
VolltextArtikel -
3
Changes in Plant-Based Diet Quality and Total and Cause-Specific Mortality
Veröffentlicht in Circulation (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Quality of Plant-Based Diet and Risk of Total, Ischemic, and Hemorrhagic Stroke
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
13
Plasma metabolite profiles related to plant-based diets and the risk of type 2 diabetes
Veröffentlicht in Diabetologia
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Decreased islet amyloid polypeptide staining in the islets of insulinoma patients
Veröffentlicht in Islets
VolltextArtikel