-
1
A Consumer Segmentation Study for Meat and Meat Alternatives in Switzerland
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Consumers’ attitudes and change of attitude toward 3D-printed food
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
5
-
6
How weight-related cues affect food intake in a modeling situation
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Examination of students' willingness to change behaviour regarding meat consumption
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
12
How Information on Superfoods Changes Consumers’ Attitudes: An Explorative Survey Study
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
Household food waste quantification: comparison of two methods
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
The Consumption of Insects in Switzerland: University-Based Perspectives of Entomophagy
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
17
-
18
Breakfast eating patterns and drivers of a healthy breakfast composition
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
19
-
20