-
1
-
2
-
3
Evaluation of the high school food safety curriculum using a positive deviance model
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
4
-
5
Burger Preparation: What Consumers Say and Do in the Home
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
6
-
7
Consumer attitudes and market response to irradiated food
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
-
9
Consumer Acceptance of Food Innovations
Veröffentlicht in Innovation (North Sydney)
VolltextArtikel -
10
Editorial: Consumer acceptance of food innovations
Veröffentlicht in Innovation (North Sydney)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Strategies for communicating the facts on food irradiation to consumers
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
15
Consumer concerns: motivating to action
Veröffentlicht in Emerging infectious diseases
VolltextArtikel -
16
-
17
Consumer perceptions on food safety in Asian and Mexican restaurants
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
18
Consumer acceptance of irradiated food: theory and reality
Veröffentlicht in Radiation physics and chemistry (1993)
VolltextArtikel -
19
-
20