-
1
Coagulation and proteolysis of high-protein milks in the gastric environment
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Polyphenolic compounds as functional ingredients in cheese
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Effect of polyphenolic ingredients on physical characteristics of cheese
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
-
8
β-Lactoglobulin and WPI aggregates: Formation, structure and applications
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
9
Enrichment of cheese with bioactive lipophilic compounds
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Enrichment of cheese with vitamin D3 and vegetable omega-3
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Rennet coagulation of heated milk: A review
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20