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Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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7
Re‐evaluation of lecithins (E 322) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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8
Re‐evaluation of guar gum (E 412) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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9
Re‐evaluation of gellan gum (E 418) as food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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11
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12
Re‐evaluation of locust bean gum (E 410) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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13
Re‐evaluation of acacia gum (E 414) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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14
Re‐evaluation of karaya gum (E 416) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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15
Re‐evaluation of konjac gum (E 425 i) and konjac glucomannan (E 425 ii) as food additives
Veröffentlicht in EFSA journal
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16
Re‐evaluation of tara gum (E 417) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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Fødevaresikkerhed over nettet - en udfordring der blev løst
Veröffentlicht in Læring og medier
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