-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Study of the Main Constituents of Some Authentic Walnut Oils
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
Progress towards achieving intelligent food assurance systems
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
The use of stable carbon isotopes to authenticate claims that poultry have been corn-fed
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
The agri-food chain and antimicrobial resistance: A review
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
The development and validation of a food chain engagement measurement scale
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
15
Chinese consumer's attitudes, perceptions and behavioural responses towards food fraud
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Emerging trends in olive oil fraud and possible countermeasures
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
19
-
20