-
1
-
2
-
3
Microgels at fluid-fluid interfaces for food and drinks
Veröffentlicht in Advances in colloid and interface science
VolltextArtikel -
4
-
5
Pickering emulsions for food and drinks
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Room-Temperature Self-Healing Polymers Based on Dynamic-Covalent Boronic Esters
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
9
Macromolecular Engineering through Click Chemistry and Other Efficient Transformations
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
10
New directions in thermoresponsive polymers
Veröffentlicht in Chemical Society reviews
VolltextArtikel -
11
A map of constrained coding regions in the human genome
Veröffentlicht in Nature genetics
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Modified starch granules as particle-stabilizers of oil-in-water emulsions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
-
16
Future perspectives and recent advances in stimuli-responsive materials
Veröffentlicht in Progress in polymer science
VolltextArtikel -
17
Photo-PISA: Shedding Light on Polymerization-Induced Self-Assembly
Veröffentlicht in ACS macro letters
VolltextArtikel -
18
Stabilization of bubbles and foams
Veröffentlicht in Current opinion in colloid & interface science
VolltextArtikel -
19
Emulsion Microgel Particles as High-Performance Bio-Lubricants
Veröffentlicht in ACS applied materials & interfaces
VolltextArtikel -
20
Poly(Vinyl Ketones): New Directions in Photodegradable Polymers
Veröffentlicht in Macromolecular rapid communications.
VolltextArtikel