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Parameters of Texture Profile Analysis
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
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Selection and use of postharvest technologies as a component of the food chain
Veröffentlicht in Journal of food science
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Parameters of Texture Profile Analysis
Veröffentlicht in FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
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Effect of Temperature on Firmness of Raw Fruits and Vegetables
Veröffentlicht in Journal of food science
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EFFECT OF WATER ACTIVITY ON TEXTURE PROFILE PARAMETERS OF APPLE FLESH
Veröffentlicht in Journal of texture studies
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Memories of Uranium
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
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Memoires of Uranium
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
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PROFESSOR PHILIP SHERMAN Some Personal Recollections
Veröffentlicht in Journal of texture studies
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SIMPLE METHODS FOR EXTENDING THE SHELF LIFE OF SOY CURD (TOFU) IN TROPICAL AREAS
Veröffentlicht in Journal of food science
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Calibration of rheological techniques used for foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
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Memories of uranium
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
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