-
1
-
2
-
3
Lattice Boltzmann Simulations of Droplet Formation in a T-Shaped Microchannel
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
4
The potential of aqueous fractionation of lupin seeds for high-protein foods
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Preparation of double emulsions by membrane emulsification—a review
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
7
Separation kinetics of an oil-in-water emulsion under enhanced gravity
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
8
-
9
Coalescence kinetics of oil-in-water emulsions studied with microfluidics
Veröffentlicht in Fuel (Guildford)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Membrane fractionation of milk: state of the art and challenges
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
16
-
17
Research Fund for Coal and Steel RFCS: a European success story
Veröffentlicht in Ironmaking & steelmaking
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20