-
1
Growth of Salmonella enteritidis in artificially contaminated hens' shell eggs
Veröffentlicht in Epidemiology and infection
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
The fate of Salmonella enteritidis PT4 in deliberately infected commercial mayonnaise
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
8
-
9
Review: Fate of pathogens in home-made mayonnaise and related products
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
10
A Taxonomic Study of Staphylococcus spp. Isolated from Fermented Sausages
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
The yeasts of British fresh sausage and minced beef
Veröffentlicht in Antonie van Leeuwenhoek
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Magnetotactic bacteria are widely distributed in sediments in the U.K
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Observations on the mode of bacterial infection of hens' eggs
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
19
-
20