-
1
Near infrared analysis of soluble solids in intact cantaloupe
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
Instrument for Nondestructive Measurement of Soluble Solids in Honeydew Melons
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
4
-
5
Analysis of Spectral Reflectance for Measuring Pork Quality
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
6
Further comments on the areal sensitivity of end-on photomultipliers
Veröffentlicht in Applied Optics
VolltextArtikel -
7
REFLECTANCE CHARACTERISTICS OF FRESH-MARKET CARROTS
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
8
-
9
Application of Near Infrared Reflectance Spectroscopy to Cheese Analysis
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
-
11
Spectrophotometer for Biological Applications
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
12
Spectrophotometry of Agricultural Products
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
13
A nondestructive technique for detecting internal discolorations in potatoes
Veröffentlicht in American Potato Journal
VolltextArtikel -
14
-
15
RADIOMETRIC MEASUREMENT OF FOOD QUALITY-A REVIEW
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
Nondestructive Quality Evaluation of Agricultural Products: Introduction
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
-
19
The Scatter Coefficient as a Measure of Pork Quality
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
20