-
1
-
2
Protein Kinases in the Lactating Mammary Gland
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
-
4
Influence of Temperature and pH on the Solubility of αs1-, β- and κ-Casein
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
Modification of casein by phosphatases and protein kinases
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
Isolation and Characterization of Bovine Mammary Calmodulin
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
-
9
Casein kinase from the Golgi apparatus of lactating mammary gland
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
10
Properties of β-Galactosidase of Saccharomyces Lactis in Milk and Milk Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
Phosphorylation of Casein by the Lactating Mammary Gland: A Review
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Action of Purified Milk Phosphatase on Phosphoserine and on Casein
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Cyclic nucleotide-independent protein kinases from rabbit reticulocytes
Veröffentlicht in European journal of biochemistry
VolltextArtikel -
20